JAHUDO 24.-26.3.2023

JArní HUdební DOvolená

 = Zvukové lázně Dajána =    

24. - 26. 3. 2022 - JAHUDO (Jarní hudební dovolená) - Muzikoterapeutické soustředění pro pokročilé  

 

 

JAHUDO

je jarní varianta LEHUDA, ZIHUDA či POHUDA, takže vlastně známá věc. Liší se jen v tom, že jsme akci tentokrát o jeden den zkrátili, abyste si nemuseli brát dovolenou a mohli přijet až v pátek po práci. Po úspěšných minulých akcích si Vás dovolujeme pozvat na další pokračování v tomto nekončícím hudebním a sebepoznávacím dobrodružství. Naše zvukové lázně Vás očekávají s otevřenou náručí. Rok provozu máme úspěšně za sebou a těší nás, že se zde cítíte dobře, spokojeně a bezpečně. Těšíme se a jsme zvědaví, jak se u nás bude líbit těm, kteří tady ještě nebyli.

Věříme, že Vám tohle setkání opět přinese spoustu radosti, inspirace a krásných okamžiků. Přijďte si připomenout pohodovou atmosféru předchozích akcí, zameditovat si, zahrát si a zazpívat, potkat se se starými známými i novými přáteli a rozšířit si znalosti a zkušenosti z oblasti muzikoterapie. Těšíme se s Vámi na další společné zážitky.

Podmínkou účasti na JAHUDO je absolvování některé předchozí Jarní, Letní, Podzimní nebo Zimní hudební dovolené, případně semináře Léčivé tóny. Nezáleží na tom, jestli jste se takové akce zúčastnili před lety anebo loni. Důležité je, abyste měli základní povědomí o naší práci a celostní muzikoterapii a mohli se tak posunout o kus dále, výše či hlouběji. Občas ale uděláme výjimku, abychom potvrdili toto pravidlo :-) Takže kdo máte opravdu zájem, tak se ozvěte. Každopádně se s Vámi chceme před akcí aspoň jednou potkat na večerních mantrách nebo na meditaci...

Přihlásit se můžete on-line přihláškou (níže), mailem info@dajanapraha.cz nebo sms či telefonicky u Jany na mobilu 721 295 852.

Přihláška na JAHUDO

Cena za JAHUDO je stejná jako u minulých, stejně dlouhých seminářů, tj. se vším všudy 4.900 Kč a při včasném přihlášení 4.400 Kč (do 12.3.2023).

Kapacita je omezená max. na 16 lidí.

Ubytování je ve společné ložnici na půdě Zvukových lázní. Vezměte si prosím spacáky. 

Možnost VIP ubytování v Chaloupce NEPAL HOUSE
Doplatek k ceně semináře za dvě noci při obsazenosti: 1 člověk - 2000 Kč/os, 2 lidi - 1000 Kč/os, 3 lidi - 700 Kč/os a 4 lidi - 500 Kč/os.

Program JAHUDO

Opět se budeme věnovat zpěvu, hraní a meditacím. Užijeme si mantry a jiné posvátné písně, možná budeme alikvotně zpívat nebo společně vytvářet vlastní skladby a rytmy.
Budeme také meditovat s hudebními nástroji a budeme na ně i hrát. Nebudou chybět deště, gongy, indiánské píšťalky, šamanské bubny a další nástroje.
Máme pro Vás opět i nějaké nové nástroje a moc rádi Vám je představíme.
Těšíme se na sdílení Vašich zkušeností a zážitků. Ponoříme se do zvuků a vibrací a necháme se jimi unášet do jiných sfér a dimenzí...
Po předchozích zkušenostech se těšíme, že zase zažijeme "rodinnou" atmosféru setkání přátel a kamarádů (ať už byli společně na nějakém semináři či nikoli), kteří mají společné zážitky a chuť objevovat něco nového. Klidně nám napište, co by Vás zajímalo a co byste chtěli prožít, rádi se Vámi necháme inspirovat. 
Program semináře bude opět pestrý, ale zároveň klidný a pohodový, takže pokud potřebujete zvolnit, zklidnit se a odpočinout si, je to ta správná volba.

Místo konání

Nové ZVUKOVÉ LÁZNĚ na okraji obce Roztěž. Na (polo)samotě u lesa. Ve středu republiky i Evropy. U kapličky Panenky Marie a léčivého pramene. V místě, kde vznikl text české hymny. Pár kilometrů od významného starobylého města Kutné Hory. Kousek od přehrady Vrchlice. Tam, kde voda hučí po lučinách a bory šumí po skalinách, inu zemský ráj to na pohled.

 

Strava

O naše žaludky se bude starat naše nejlepší kuchařka Eva Khaylová se svým nejlepším asistentem Zdeňkem Hornem (tzv. Gomasio team). Čeká nás tedy opět luxusní vegetariánská, pestrá, čerstvá, výživná a zdravá strava, převážně bezlepková a bezlaktózová. Kdo znáte, tak víte, že nic lepšího v gastronomii není. Kdo neznáte, dovolte si zažít :-) Pokud máte nějaké stravovací či dietetické požadavky, napište je do přihlášky.

Co s sebou

S sebou budete potřebovat spacák, deku, meditační či jiný polštářek, přezůvky, ručník, svůj oblíbený hudební nástroj, uzavíratelnou lahev na vodu, pohodlné oblečení na ven i dovnitř.

Nocleh

Nocleh je ve společné ložnici na půdě Zvukových lázní. Vezměte si prosím spacáky. 

Nově možnost i VIP ubytování: V těsné blízkosti zvukových lázní je čerstvě zrekonstruovaná útulná dřevěná chaloupka "NEPAL HOUSE". Kdo toužíte po ubytování v soukromí, je pro Vás připraveno VIP ubytování pro 2-4 osoby (se třemi přistýlkami), s vlastní kuchyňkou a koupelnou, postelemi, polštáři, peřinami a osuškami. 

Doplatek k ceně semináře za dvě noci je podle obsazenosti:

1 člověk - 2000 Kč/os, 2 lidi - 1000 Kč/os, 3 lidi - 700 Kč/os a 4 lidi - 500 Kč/os. Rezervaci ubytování uveďte do poznámky v přihlášce nebo mailem či telefonicky 721 29 58 52. 

JAHUDO

24. - 26.3. 2023 ROZTĚŽ

JAHUDO je třídenní akce, začínáme v pátek 24.3. v 18:00 večeří a končíme v neděli 26.3., přibližně kolem 17. hod.
 

Cena

Cena při zaplacení zálohy do 12.3.2023 je 4 400 Kč 
Cena při zaplacení zálohy od 13.3.2023 je 4 900 Kč 

Celková cena obsahuje kompletní program, 2x ubytování á 500 Kč a 2x plnou penzi á 500 Kč.

Přihláška na JAHUDO

Zálohu 2000 Kč zašlete na účet 2100975007/2010, jako variabilní symbol uveďte číslo svého telefonu, do zprávy uveďte JAHUDO a své jméno. 
Dopravu z Prahy (i odjinud) můžete řešit spolujízdou. Adresa je Roztěž 26, 284 01 Vidice. Vy, kdo máte místo v autě i Vy, kdo se chcete svézt, pište do události na facebooku a nebo na info@dajanapraha.cz. Parkování je hned u centra.

Přátelé, mějte se báječně, těšíme se brzy na viděnou 
S láskou Dan a Jana

 

Doporučená cena: 
4 400 Kč (do 3.3.2023)
4 900 Kč (od 4.3.2023)

Kalendář akcí

17. 07 | Středa | 18:00
aneb MUZIKOTERAPEUTICKÉ SOUSTŘEDĚNÍ  pro dajánovské příznivce, přátele a kamarády... a nově taky pro všechny opravdové zájemce o muzikoterapii,...
27. 07 | Sobota | 10:00
Kdy jít hledat vizi K přechodovému rituálu Hledání vize nás přivádějí nejčastěji zlomové okamžiky našeho života, přechod do dospělosti, opouštění...
22. 08 | Čtvrtek | 18:00
CESTA (do) SRDCE Zvukové lázně Dajána Roztěž u Kutné Hory CESTA (do) SRDCE je intenzivní setkání se sebou samým, s hudbou našeho srdce, cestou...
03. 09 | Úterý | 19:00
Místo konání: Roztěž čp 26 u Kutné Hory Přijďte si zazpívat, zameditovat nebo jen poslouchat, odpočinout si, uvolnit se, naladit se, pobýt v kruhu...
08. 09 | Neděle | 18:00
VEČERNÍ ŠKOLA CELOSTNÍ MUZIKOTERAPIE je cyklus deseti večerních setkání, kde se budeme každý měsíc věnovat nějakému tématu, nástroji, technice či...

Přátelé